Win hier je vrijkaarten


THEATER - PODIUM KLOOSTERHOF


Joris Linssen & Caramba – Serenade

De voorstelling Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik om een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. Net als in Mexico vieren Joris Linssen & Caramba met deze voorstelling het leven en de liefde. Waant u zich in Mexicaanse sferen met Mexicaanse muziek die in het Nederlands is vertaald.

 

UITpunt Bergen op Zoom mag 2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van Theaterproductiehuis Zeelandia – Vlaklanders in Podium Kloosterhof, Hoogerheide op 11 november om 20.15 uur. Stuur voor maandag 6 november een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten. 


Katinka Polderman – Polderman tiert welig

Gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes maken de vijfde onewomanshow van Katinka Polderman tot een heerlijke theaterbelevenis. En jij kan daarbij zijn!


UITpunt Bergen op Zoom mag 2 vrijkaarten weggeven voor de Theatershow van Katinka Polderman in Podium Kloosterhof, Hoogerheide op 15 november om 20.15 uur. Stuur voor donderdag 9 november een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten. Katinka Polderman – Polderman tiert welig

Feest, festival & evenementen
Kunst
Exposities
Cursussen & workshops
Wandelen & fietsen
Film
Natuur
Theater & dans
Sport/sportief
Muziek