Win hier je vrijkaarten

Vrijkaarten winnen?


MUZIEK - GEBOUW-T


Matt Bianco

Matt Bianco is de Engelse band rond zanger Mark Reilly, die opgericht is in 1982. Door hits als Get Out of Your Lazy Bed en Half a Minute werd Matt Bianco een van de grootste acts van de 80's. De naam Matt Bianco komt van een fictief karakter die is gecreëerd in de wereld van spionnen en geheime agenten, en was tevens de inspiratie voor de muziek van de band. Ter ere van hun vijftiende album ‘Gravity’, staat de band in Gebouw-T. Matt Bianco bewijst nog altijd even energiek te zijn als twintig jaar geleden met meer dan genoeg ‘gravity’ om hun fans van het eerste uur te verrassen, maar zeker ook een nieuwe groep liefhebbers aan te spreken die door het jazzvirus zijn besmet.

  

UITpunt Bergen op Zoom mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor dit optreden bij Gebouw-T op donderdag 1 november om 21.00 uur. Stuur voor donderdag 25 oktober een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten.


Gare du Nord: Sex 'n Jazz Forever

Met een uitgebreide clubtour neemt de succesvolle urban jazz band Gare du Nord dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest de band in 2019 voor een sabbatical year. Voor dat het zover is wordt er uitbundig feest gevierd ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex 'n' Jazz. Voor het eerst en voor het laatst brengt Gare du Nord het oorspronkelijke album in zijn geheel live op de planken, aangevuld met nieuw materiaal. Dat wordt "nog één keer knallen en dan een sabbatical!", aldus de band.


Supporta act: Inge van Calkar

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. 


UITpunt Bergen op Zoom mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor dit concert bij Gebouw-T op vrijdag 16 november om 21.00 uur. Stuur voor donderdag 8 november een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten.


Made in Belgium presenteert o.a. Coely en Faces on TV

Voor het achtste jaar op rij organiseert Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom het Made In Belgium festival, een indoorfestival met het beste van Belgische bodem. Dit jaar staan onder andere Coely, Faces on TV en Equal Idiots op het podium op zaterdag 17 november.


UITpunt Bergen op Zoom mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor dit concert bij Gebouw-T op zaterdag 17 november om 21.00 uur. Stuur voor donderdag 8 november een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten.


THEATER - PODIUM KLOOSTERHOF


The Bird Dogs – The Everly Brothers: Bye Bye Love

Bye Bye Love is een theatershow waarin het vooral draait om die heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers. Wij nemen u graag mee op een muzikale reis door het bewogen leven van de twee wereldbefaamde broers, Don en Phil Everly.


UITpunt Bergen op Zoom mag 2 vrijkaarten weggeven voor deze voorstelling in Podium Kloosterhof, Hoogerheide op vrijdag 9 november om 15.00 uur. Stuur voor dinsdag 6 november een mailtje voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@uitpuntbergenopzoom.nl en maak kans op deze 2 vrijkaarten.


Feest, festival & evenementen
Kunst
Exposities
Cursussen & workshops
Wandelen & fietsen
Film
Natuur
Theater & dans
Sport/sportief
Muziek